Garantieregeling

Wat als je een bedrijf gaat inhuren om je bomen te snoeien, maar het pakt niet uit zoals je had verwacht! Wat moet je dan doen? Moet je dan de kosten van de schade proberen te verhalen op de vakman? Of moet je het laten lopen? Het is vervelend om te ontdekken dat het soms anders uitpakt dan verwacht. Een garantieregeling klinkt dan nog niet zo verkeerd als het is.

Welke garantieregeling mag je verwachten?
Het is goed om met de vakman te bespreken welke garantieregeling je mag verwachten. Wat als de boom teveel wordt gesnoeid? En wat als de boom doodgaat door het snoeien? Overleg met de vakman welke garanties je krijgt. Door hier vooraf duidelijkheid over te hebben is het mogelijk om geen verrassingen achteraf te krijgen.

Hoe ontdek je de garantieregeling?
Door bij het opvragen van de offertes om de bomen te laten snoeien ook aandacht te schenken aan de garantieregeling is het mogelijk om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen. Ontdek welke vakmensen er in jouw regio zijn, vraag bij hun een offerte op! Kijk dan niet alleen naar de prijzen, maar ook naar de garantieregeling welke je mag verwachten.

De juiste combinatie
Als je iemand inhuurt om je bomen te laten snoeien dan is het goed om te letten op de combinatie van de prijs, de kwaliteit, het vakmanschap en de garantieregeling. Door hier op te letten is het gemakkelijk om de juiste persoon te kiezen om je bomen te laten snoeien.

Offertes van hoveniersbedrijven?
Betaal niet te veel voor je klus en vergelijk de prijzen van verschillende hoveniers. Dit kun je doen door offertes op te vragen via onze offerte pagina.