Garantieregeling

Als je een hovenier gaat inschakelen dan is het natuurlijk goed om te weten of je ook mag rekenen op een garantieregeling. Hoe goed zorgt een hovenier voor jouw tuin, nadat de betaling is ontvangen? Wat als een boom of plant dood gaat welke kostbaar was en nog niet zo oud is? Wat als de bestrating wegzakt en er plots plassen water blijven staan op je terras? Of wat als de schutting los gaat zitten na een paar harde windstoten? Het is goed om de garantieregeling met de hovenier te bespreken.

Een garantieregeling bij het ontwerpen van een tuin: 100% tevredenheid!
Tegenwoordig zien we steeds meer hoveniers een tuinontwerp maken waarbij ze garanderen dat de klant (jij) volledig tevreden is. Ze gaan net zo lang door tot ze een goed ontwerp hebben gekregen. Iets wat natuurlijk van groot belang is voor een mooie tuin. Het belang van de klant wordt bij deze vorm van garantieregeling voorop gezet.

Een garantieregeling op de beplanting
De meeste hoveniers bieden ook een garantie op de planten welke ze leveren. Mocht een boom onverwacht na een paar maanden al dood gaan of niet gaan bloeien dan kun je weer bij de hovenier aankloppen. Het hoveniersbedrijf zal dan voor een nieuwe boom of plant zorgen. Dat is natuurlijk een goede service!

Een garantie op de werkzaamheden van de hovenier?
Als je een hovenier een bestrating laat aanleggen, een schuurtje laat plaatsen of een schutting, dan is het goed om te weten dat je hier ook een garantie op mag verwachten. Een goede hovenier zal je helpen om het euvel te verhelpen. Natuurlijk moet het wel binnen een redelijke termijn gebeuren.

Offertes van hoveniersbedrijven?
Betaal niet te veel voor je klus en vergelijk de prijzen van verschillende hoveniers. Dit kun je doen door offertes op te vragen via onze offerte pagina.