Keurmerk hoveniersbedrijven

Als je zeker wilt weten dat je een vakman inhuurt en dus een goede hovenier dan is het goed om te kijken of de hovenier beschikt over een keurmerk. Er zijn in Nederland een drietal keurmerken voor hoveniers en ook is er branchevereniging voor groenvoorzieners en hoveniersbedrijven. Door voor een hovenier te kiezen welke over een keurmerk beschikt weet je dat je een vakman inschakelt. En op die manier zal je nog meer rendement van je investering in je tuin zien. Ten eerste in meerwaarde voor je huis en ten tweede om te genieten van je mooie tuin.

Hovenier keurmerk: Groenkeur
Een van de drie hovenier keurmerken in ons land is Groenkeur. Een Groenkeur hovenier geeft een garantie op de tuin van een jaar. Ook zijn de algemene voorwaarden klantvriendelijk opgesteld. Daarnaast is er ook een onafhankelijke geschillencommissie waar je gebruik van kunt maken mocht er een geschil zijn.

Hovenier keurmerk: Exclusief Geselecteerd
Dit keurmerk gaat milieubewust te werk en de hovenier moet eigenlijk van alle markten thuis zijn. De hoveniers moeten duidelijk communiceren met hun klanten en ook een meer dan uitstekend tuinontwerp kunnen maken. Exclusief Geselecteerd is een hovenier keurmerk wat meer levert dan de gemiddelde hovenier.

Hovenier keurmerk: Tuinkeur
Het laatste keurmerk in Nederland voor hoveniers is Tuinkeur. Het hovenier keurmerk staat voor zekerheden op het gebied van vakbekwaamheid en ook service.

Kies de juiste hovenier!
Als je een hovenier gaat uitzoeken dan is het goed om er een te selecteren welke is aangesloten bij een van deze keurmerken. Hierdoor haal je een vakman in huis en een hovenier die verstand van zaken heeft. Ook kun je bij een geschil aankloppen bij een geschillencommissie en hoef je niet de stap naar een rechter te maken.

Vergelijk hoveniers
Voordat je een hovenier langs laat komen voor je opdracht is het verstandig om als eerste de prijzen en het aanbod te vergelijken. Op deze manier betaal je namelijk niet te veel voor een hovenier.

Zie pagina hovenier offertes.

Bekijk ook de volgende pagina’s:
Hovenier
Bespaartips
Hovenier inhuren
Tuinaanleg
Tuinontwerp
Voordelen
Offertes