Garantieregeling

Als je struiken laat verzorgen dan doe je dit natuurlijk om ze mooi en groot te laten worden. Het is dan ook slim om de struiken door een vakman te laten verzorgen. Een tuinman of hovenier kan je hierbij helpen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn. Kijk ook naar de opties om een goede garantieregeling te krijgen. Je schakelt immers iemand in om je struiken te laten verzorgen, zodat ze goed en gezond blijven.

Wat mag je verwachten van een garantieregeling?
Het is verstandig om met de hovenier of met de tuinman te bespreken welke garantieregeling je mag verwachten. Als een struik bijvoorbeeld doodgaat of wanneer een struik zich niet goed ontwikkeld is het goed om hierover afspraken te maken.

Waar moet je nog meer op letten?
Als je een hovenier of een tuinman gaat inschakelen om je struiken te laten verzorgen dan is het slim om ook te kijken of de hovenier is aangesloten bij een branchevereniging of een keurmerk voor tuinmannen of hoveniers. Als dit het geval is dan heb je een grotere garantie dat het een goede tuinman of hovenier is. Ontdek de mogelijkheden om te zien welke verschillende opties er zijn. Kijk ook hoe je een goede hovenier kunt inschakelen voor een betaalbare prijs. Naast een goede kwaliteit wil je natuurlijk ook niet teveel betalen voor het laten verzorgen van je struiken.

Offertes van hoveniersbedrijven?
Betaal niet te veel voor je klus en vergelijk de prijzen van verschillende hoveniers. Dit kun je doen door offertes op te vragen via onze offerte pagina.