Kosten struiken snoeien

Als je jouw struiken wilt laten snoeien dan wil je natuurlijk graag de kosten weten. Door hier van op de hoogte te zijn kun je snel een beslissing maken of je het wilt laten uitvoeren door een professional of dat je het zelf gaat doen.

Als je het zelf gaat doen, dan is het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Je wilt natuurlijk niet dat de struik sterft of dat de struik er naderhand helemaal niet meer mooi uitziet. Het is slim om daarom de kosten te kennen en ook de mogelijke gevolgen wanneer je het zelf doet. Een dure struik wil je natuurlijk zo goed als het kan intact laten en ervoor zorgen dat hij de juiste vorm behoudt.

Hoe ontdek je de kosten?
Als je een tuinman of een hovenier langs wilt laten komen voor het laten snoeien van je struiken dan moet je rekenen op een prijskaartje van €35 tot €45 euro per uur. Vaak gaat het dan om het onderhoud van de hele tuin. Het is natuurlijk mogelijk om met een hovenier af te spreken dat hij (of zij) alleen de struiken gaat snoeien. Bespreek vooraf de kosten om achteraf onduidelijkheid te voorkomen.

Een scherpe prijs!
Als je een scherpe prijs wilt hebben dan is het slim om bij meerdere tuinmannen en hoveniers een offerte op te vragen om zo te ontdekken wat de prijzen voor het struiken snoeien is. Natuurlijk verschillen de kosten, waardoor je een prijsverschil zult zien.

Offertes van hoveniersbedrijven?
Betaal niet te veel voor je klus en vergelijk de prijzen van verschillende hoveniers. Dit kun je doen door offertes op te vragen via onze offerte pagina.