Prijzen

Als je jouw struiken verzorgen wilt door een professional dan zijn er natuurlijk kosten. Een hovenier of een tuinman kan je tuin verzorgen en ook de bijbehorende struiken. Een tuinman weet precies hoeveel mest en andere voeding de struik moet hebben. Ook kan hij je adviseren hoeveel water de struik nodig heeft om te groeien. Soms moet een struik weinig water hebben om te gaan bloeien en soms juist wat meer. Het is goed om een vakman je struiken te laten verzorgen.

Hoe hoog zijn de kosten?
Als je struiken verzorgen laat dan horen hier natuurlijk kosten bij. Een hovenier of tuinman rekent normaal een uurtarief van €35 euro tot €50 euro. Als je de tuinman de hele tuin laat onderhouden dan zijn er vaak mogelijkheden om een vast tarief af te spreken. Ontdek alle mogelijkheden door verschillende offertes op te vragen bij meerdere tuinmannen en hoveniers. Je weet dan niet alleen de exacte kosten, maar ook wat er mogelijk is en wat je mag verwachten.

Hoe kun je de kosten ontdekken?
Door meerdere offertes op te vragen is het mogelijk om de kosten te ontdekken. Je kunt dit doen door vrienden en familie te vragen naar aanbevelingen van tuinmannen welke ze kennen. Hier kun je dan een aanvraag doen. Ook kun je via onze offerte service op zoek gaan naar een tuinman. Het belangrijkste is dat je meerdere offertes krijgt zodat je een goede vergelijking kunt maken.

Offertes van hoveniersbedrijven?
Betaal niet te veel voor je klus en vergelijk de prijzen van verschillende hoveniers. Dit kun je doen door offertes op te vragen via onze offerte pagina.