Tuinarchitect inhuren

Als je zelf niet weet wat je met je tuin aan moet, kun je een tuinarchitect in de arm nemen. Deze zal je met deskundig advies terzijde kunnen staan en een schitterend ontwerp voor je kunnen maken.

Wat doet een tuinarchitect?
Een tuinarchitect is eigenlijk een architect voor tuinen. Hij (of zij) is dan ook bekwaam op dat vakgebied, wat betekent dat hij of zij de benodigde diploma’s en certificaten heeft om goede ontwerpen te kunnen maken. De tuinarchitect kan zich richten op het ontwerpen van nieuw aan te leggen tuinen, maar kan eventueel ook bestaande tuinen van een nieuw ontwerp voorzien.

Wat zijn de tarieven?
De exacte kosten voor een tuinarchitect zullen behoorlijk per tuin verschillen. Niet alleen is het afhankelijk van de grootte van de tuin, maar ook van de eisen die je aan het ontwerp stelt. Wanneer je genoegen neemt met een simpel ontwerp zullen de kosten natuurlijk veel lager zijn dan wanneer je bij wijze van spreken elke vierkante millimeter benut en ontworpen wilt hebben. Voor een goede prijsinschatting kun je dan ook het beste contact opnemen met een lokale expert. Hij zal je het beste kunnen voorlichten over de te maken kosten.

Offertes van hoveniersbedrijven?
Betaal niet te veel voor je klus en vergelijk de prijzen van verschillende hoveniers. Dit kun je doen door offertes op te vragen via onze offerte pagina.